Uunimakkara
Uunimakkara
(määrä riippuu lenkin koosta, 400g lenkistä syö n. 2 aikuista ja 2 pientä lasta, valmistusaika reilu puoli tuntia)1 kpl lenkkiä (esim. 400g Lisäaineeton lenkki tai 280g luomulenkki)
n. 100g juustoa
(sinappia)
Aloita tarkistamalla tuleeko ostamasi lenkki kuoria. Leikkaa lenkkiin syviä viiltoja noin parin sentin välein. Ota juustosta höylällä yhtä monta viipaletta kuin olet leikannut viiltoja. (Halutessasi voit sivellä niihin myös sinappia).Taittele juustoviipaleet makkaraviipaleiden väliin. Laita makkara voideltuun, uuninkestävään vuokaan. Paista makkaraa uunissa 225°C n. 20-30 minuuttia, kunnes juusto on sulanut ja makkara saanut väriä.
Tarjoa perunamuussin ja paistetun sipulin kanssa.
onpa herkullisen näköistä! :P
VastaaPoista