Pinaattipannari
Avaruuslettujen pannariversio, pinaattipannukakku ei lämpimänä maistunut esikoiselle (lienee syynä rakenne, joka uunituoreessa pannarissa on vielä löysähkö) mutta kylmänä kelpasi sitten kaikille.
7 dl kevytmaitoa
3 kananmunaa
2 dl vehnäjauhoja
1 1/2dl hiivaleipävehnäjauhoja
1tl suolaa
1/4dl sulatettua voita
raejuustoa
ohuen ohut saunapalvikinkkua
Sulata pinaatti pakkauksen ohjeen mukaan. Vatkaa maidon joukkoon munat, jauhot, rasva ja suola. Anna turvota noin 30 minuuttia.
Sekoita joukkoon sulatettu pinaatti. Kaada pannukakkutaikina leivinpaperilla vuorattuun uunipannuun. Paista 225 asteessa noin 30 minuuttia.
Tarjoa pinaattipannukakku raejuuston ja kinkkuviipaleiden kanssa.
Pinaattipannari
neljälle-kuudelle, valmistusaika noin tunti
Mitä tarvitset?
1 ps(150 g) pinaattia (pakaste)7 dl kevytmaitoa
3 kananmunaa
2 dl vehnäjauhoja
1 1/2dl hiivaleipävehnäjauhoja
1tl suolaa
1/4dl sulatettua voita
raejuustoa
ohuen ohut saunapalvikinkkua
Sulata pinaatti pakkauksen ohjeen mukaan. Vatkaa maidon joukkoon munat, jauhot, rasva ja suola. Anna turvota noin 30 minuuttia.
Sekoita joukkoon sulatettu pinaatti. Kaada pannukakkutaikina leivinpaperilla vuorattuun uunipannuun. Paista 225 asteessa noin 30 minuuttia.
Tarjoa pinaattipannukakku raejuuston ja kinkkuviipaleiden kanssa.
Kommentit
Lähetä kommentti